top of page

/ XXL -Extra långa avspärrningsband

Spärra av med extra långa avspärrningsband!


När man ska spärra av större ytor, kan det vara praktiskt att arbeta med längre avspärrningsband. Vi på avsparrat.se har ett flertal alternativ att välja på!


Avspärrningsstolpar

Med XXL-avspärrningssstolpe med 10,6 m. avspärrningsband, behöver Ni färre stolpar för att fristående spärra av större ytor. Det är en Industriavspärrningsstolpe som tål både inne och utomhus miljöer. Välj gärna en avspärrningsstolpe med en klar tydlig färg (gul eller röd) så att den syns ordentligt på håll och när det kommer till banden så gäller samma där men välj gärna ett randigt band (Chevré) Svart/Gul Chevré betyder varning och Röd/Vit Chevré betyder förbud.

Därför säljer vi mest av Gula avspärrningssstolpar med Svart/Gult chevré avpärrningsband till Industrier och arbetsmiljöer med avspärrningar.


APG

En riktigt stabil tungvikts avspärrning på 74 kg. med 2 X 23 m. extra lång avspärrningsband. APG:n passarar riktigt bra på flyplatser, stora infarter på t.ex. fabriksområden m.m. Den är tack vare sina hjul enkel att transportera. Den har även reflex på avspärrningsbanden, vilket ger en god synlighet på parkeringar.

Väggkassetter

Väggkassett från Tensabarrier med 23 m. långt avspärrningsband. Denna avspärrningsprodukt har en mekansik uppspänning, vilket gör att man får ett mer stäckt avspärrningsband! Det kraftiga avspärrningsbandet levereras även med reflex, vilket är mycket bra när man använder avspärrningskassetten utomhus på ex. parkeringsplatser och infarter m.m. Denna väggkassett är den kraftigaste på marknaden och tål mycket tuffa miljöer.


XXL Väggkassett 16 m. och 23 m. En flexibel avspärrning för inom- och utomhusbruk. Kassetten är vridbar. En bra kassett för Flygplatser, Industrier och maskinskydd.


APG Extra långt avspärrningsband Flygplats
APG Extra långt avspärrningsband Flygplats


bottom of page