/ Välj rätt avspärrningsprodukter

Välj hållbara avspärrningsprodukter i högsta kvalitet


Tänk alltid långsiktigt och hållbart när du väljer avspärrningsprodukter!

Det gör vi! Därför arbetar vi med Tensabarrier som håller toppklass när det gäller kvalitet och funktionalitet. Det är stora skillnader i kvaliteten på avspärrningsprodukter på marknaden och en sak är som vanligt säker, Du får vad Du betalar för!


Avspärrningar i olika miljöer

När Du väljer avspärrningsprodukter så finns det en hel del att ta hänsyn till, tex. i vilken miljö dina avspärrningsprodukter ska användas? Industriellt, i detaljhandel eller offentlig miljö? Inom eller utomhus? Ska din avspärrningsprodukt varna, stoppa eller leda medarbetare eller besökare?


Film om Tensabarrier och dess egenskaper och möjligheter


Avspärrningsar i industrin

När Du väljer avspärrningar inom Industrin så är det viktigt att den syns riktigt ordentligt välj avspärrningsstolpar i klara varningsfärger som gult och rött, gärna kombinerat med avspärrningsband som syns tydligt i röd/vit eller svart gult snedrandigt/chevré. Då industrier oftast är tuffa miljöer med hårt slitage, så rekommenderar vi våra Industristolpar och special väggkassetter samt även vårt standard sortiment av väggkassetter, då dessa håller högsta kvalitet. Att köpa kvalitet är att arbeta hållbart!


Industri gul avspärrningsstolpe heavy duty med svart gult avspärrningsband

Avspärrningar i offentliga miljöer

Ibland behöver man snabbt och återkommande spärra av sektioner tex. vid stängning och städning eller vid omdirigering av flöden. Då rekommenderar vi att man installerar en stationär väggkassett, som enkelt drar ut när man ska spärra av. Dessa finns i längderna 2,3 m. 3,65m. 4,6 m. 7,7 m. 8,5 m. och 23 m. Fördelen är att de inte tar någon golvyta i beslag och att den alltid är tillgänglig. Ett tips är att om du väljer en väggkassett med avspärrningsband, välj samma färg på väggkassetten som på väggen, så syns den inte/smälter in, när den inte används (vit vägg = vit väggkassett) Avspärrningsbanden finns i 15 olika färger.


Har man återkommande avspärrningar så finns det även många smarta lösningar som förenklar avspärrningen. Man kan välja andra bas-allternativ (fot) till avspärrningsstolpen, vi har tex.


Basalternativ på avspärrningsstolpar

Magnetisk: Tillför extra stabilitet och precision av utplacering av avspärrningsstolpen.

Golvmonterad: Skruva fast avspärrnigsstolpen i golvet, en väldig stabil lösning.

Extra tung bas: För stabilare avspärrningar.

Sportbas: Extra låg bas.

Kassettmonterad: Man bygger in en kassett i golvet där man fäster avspärrningsstolpen,

när den inte används lägger man locket som levereras med denna lösning

över hålet.



Kassett Golvmonterad avpärrningsstolpe bas