top of page

/ Väggfästen

Väggfästen till avspärrningsprodukter och avspärrningsstolpar

Vårt väggfäste passar många avspärrningsprodukter!Väggfästen till avspärrningsstolpar och väggkassetter med avspärrningsband.

Våra väggfästen är låsbara i högkvalitet och metall. Låset är den lilla knappen precis ovanför skåran där avspärrningsbandet förs över, den låser bandet och håller det på plats, tryck enkelt in knappen när du vill öppna rullbandet!

Väggfäste till avspärrningsband till avspärrningsstolpar och väggkassetter

Väggfästen till gamla avspärrningsstolpar och väggkassetter

Har Du en gammal Tensabarrier produkt (avspärrningsstolpe eller väggkassett) så går det fortfarande bra att köpa ett nytt väggfäste till denna, då det är samma passform på väggfästet än idag om än moderniserad.


Flera väggfästen

Ett tips kan vara att köpa till extra väggfästen om du flyttar runt en avspärrningsstolpe och vill ha flera alternativa fästpunkter på plats. Samma gäller för väggkassetter om man vill vara flexibel och enkelt kunna fästa avspärrningsbandet på flera olika punkter i rummet.


Väggfäste till kö-stolpar i metall

Väggfästen i metall för avspärrningsrep finns i ett flertal färger: Krom, Borstat Krom, Mässing och Borstad Mässing. Väggfästet skruvas enkelt upp på väggen.


Väggfästen är ett bra alternativ för att fästa ett rep till en vägg eller annan vertikal yta (sparar in kostnaden för en extra avspärrningsstolpe). Väggfästen ger en diskret lösning, perfekt när dörröppningar eller korridorer som kräver avspärrning. Väggfästena kan ta emot 2 snäpplås på varje platta.


Att välja kvalitet är att arbeta hållbart!


bottom of page