top of page

/ Museum Avspärrninslösningar med avspärrningsstolpar

Museum avspärrninslösningar med avspärrningsstolpar


Tydlig köhantering vid kassor, restauranger och runt utställningar underlättar för både besökare och personal.

Labyrint avspärrningsstolpar kösystem vid kassa

Utställningar -Visa tydligt var gränsen går!

Skydda värdefulla och bräckliga museiföremål med tydliga avspärrningar med hjälp av avspärrningsstolpar eller väggkassetter. Vill ni informera besökarna om föremålen så rekommenderar vi en skylthållare med dubbelsidig akrylplast, de finns i både stående och liggande A3 och A3 format


Avspärrningar vid nödutgångar

Vid behov av att spärra av i närheten av en nödutgång så ska man tydligt markera detta med ett avspärrningsband med utrymningssymboler och gärna med ett panikbandfäste som utlöses vid 30 graders vinkel/tryck.


Utrymningstext utrymningslogga på avspärrningsband

Avpärrningsstolpar med rullband

Passar bra i längre kösystem i kassor och återkommande avspärrningar /avdelning i lokalerna. Avspärrat.se har en mängd olika avspärrningsstolpar för olika behov. Behöver man permanent fastsatta avpärrningsstolpar med kassettmonterad bas eller en flexibel lösning med rullbara avspärrningsstolpar så har vi en mängd varianter av detta.


Bandfästen

Är det större avspärrningsområden med många besökare i omlopp rekommenderar vi ett panikbandfäste, som löses ut vid 30 graders belastning/tryck, vid nödsituationer.


Köstolpar med rep

För en exklusivare avspärrning te.x. vid entréer, restauranger och unika föremål så välj köstolpar med rep. Vi har kö-stolpar från Lawerence, världens första stolptillverkare och är orginalet från NewYork kö-stolparna är av finaste kvalitet och har en snygg design!Avspärrningsrep och skylthållare

Vi har även massor av rep i olika längder, material och färger. Komplettera gärna med en matchande skylthållare


Skylthållare till kö-stolpe med rep


bottom of page