top of page

/ Bandtryck på avspärrningsband

Eget bandtryck med logga, text eller bild


Markera era avspärrningar vid nödutgångar och utrymningsvägar med bandtryck. Här har man t.ex. arbetat med både symboler och information, i form av text på både svenska och engelska.

Samt valt ett panikbandfäste till avspärrningsbandet som löses ut vid ett tryck på över 30 graders vinkel.

Nödutgång avspärrningsband till avspärrningsprodukter


Kommunicera tydligt med egen text/bandtryck med era besökare och spärra av, här har man valt ett extra brett avspärrningsband för att ytliggare förstärka avspärrningen.

Eget bandtryck på avspärrningsband i en väggkassett

Man kan få alla våra avspärrningsband med eget bandtryck, välj produkt/-er och skriv i beställningen i kassan att ni önskar bandtryck på valda produkter. Har ni egen logga eller budskap så behöver vi den i eps eller i ai format. Man kan även få detta med egen bandfärg.


Har ni redan avspärrningsprodukter från Tensabarrier i 2,3 m. eller 3,65 m. rullband som ni vill ha ett eget bandtryck på så kan vi enkelt byta ut även dessa med utbyteskassetter där vi trycker ert budskap!Bandtryck med logga till avpsärrningsprodukter, avspärrningsstolpar


Bandtryck flygbolag avspärrningsband


Avspärrningsband med varnings tryck /text


Avspärrningsband med reflex till avspärrningsstolpar

Bandtryck med reflex

Du kan även kombinera ditt bandtryck med nightviuw (reflex kant) för att tydligt markera bandet i utrymmen /utomhus, där behov finns.

Avspärrningsband med varningssymbol

Avspärrningsband med text No Entery - Area is alarmed

bottom of page