top of page

/ Kraftigare avspärrning

Stadiga stolpar och lösningar för tuffa miljöer

Det första och enklaste tipset för kraftigare avspärrningar är att välja ett kortare band på avspärrningsstolpen!

Utöver detta finns det en mängd olika lösningar att ta till!

Balkar Går att fästa i en befintlig Tensabarrier stolpe men för att förstärka konstruktionen rekommenderar vi att du byter ut bandkassetten mot en dummykassett med metallinfästningar. Behöver man en än kraftigare avspärrnings så välj gärna Tensaguide plus avspärrningsstolpe som finns i två höjder: 955 m.m. och 1200 m.m. det är ett modulärt system med en stabil installation. Du kan komplettera med balkar, akryl, glas och metall paneler för att anpassa till olika miljöer.

Dubbla väggkassetter För att förstärka avspärrningen med väggkassetter så är ett tips att sätta fler väggkassetter i höjdled!

Dubbla avspärrningsband med Tensabarrier Dual line som är en enkel flexibel lösning som är lätt att flytta runt för kraftigare avpärrningar, denna finns även med extra tung bas eller magnetisk bas.

Media paneler Tensaguide-paneler kan integreras med alla fasta eller fristående Tensabarrier® produkter. Panelerna är en perfekt plats att förstärka och uppmärksamma varumärken på eller skapa kampanjer. På flygplatsen är panelerna en bra plattform för återkommande reklamintäkter. Kontakta gärna oss för mer information info@avsparrat.se


Tryckt reklam på avspärrningsstolpar

Bannersystem ett kostnadseffektivt sätt att skapa ytterligare utrymme och marknadsförings möjligheter i alla inomhusområden. Systemets mångsidighet kan konfigureras i olika kombination med avspärrningsband och banneralternativ. Kontakta gärna oss för mer information info@avsparrat.se

Banner flygplats


Mediapaneler reklam på avspärrningstolpar


bottom of page