top of page

/ Labyrinter

Avspärrningsstolpe i labyrinter


Avspärrningsstolpar flygplats i labyrint färgkoordinerat

Spar plats och styr era kundflöden i labyrinter


Effektiv köhantering

Ett effektivt sätt att styra köhantering är att bygga labyrinter! Vi har många avspärrningsprodukter som passar mycket bra för detta. En sak man gärna kan tänka lite extra på är valet av bas/fot.


Basen på avspärrningsstolpen är viktig i en labyrint

När det kommer till labyrinter så rekommenderar vi utöver standard basen/foten främst en magnetisk- eller en sockelmonterad bas. Dessa alternativ underlättar när man snabbt vill ställa ordning labyrinten i korrekt ordning med raka linjer. Det går att köra städmaskiner över dessa. Det går utmärkt att välja till dessa baser till Tensabarrier avspärrningsstolpar och Tensabarrier Dual line.


Transportera avspärrningsstolparna på ett enkelt sätt

Behöver man flytta större mängder avspärrningsstolpar så har vi även stolpvagnar för detta.


Säkerhet, välj ett panikbandfäste

Något som även kan vara bra att tänka på gällande labyrinter är säkerheten! Använd gärna ett panikbandfäste på avspärrningsstolpar som löser vid tryck (löser ut i en viss vinkel) från sidan vid snabb utrymning av byggnaden.


Genväg i avspärrningar och labyrinter

ShortCutQ för enklare och snabbare passager genom tomma labyrinter eller vid nödutgångar. Går att enkelt montera på befintliga Tensabarrier avspärrningsstolpar med avspärrningsband.

Eget tryck /logga

Grindarna går att få med eget tryck/logga eller med utrymningbudskap. De flexibla armarna fixeras på toppen av avspärrningsstolpen. Den passar vid ut- och incheckning i säkerhetsområdet och vid platser där man vill underlätta för snabbare passager.

Avspärrningsstolpe med magnetisk bas färgkordinerad på flygplats

Bild 1. Tensabarrier avspärrningsstolpe med magnetisk bas. Bild 2. Ett effektivt sätt att kommunicera med sitt flöde är genom att färgkoordinera labyrinten, här Tensabarrier avspärrningsstolpe med magnetisk bas och skylthållare. Bild 3. Främst i bilden Tensabarrier avspärrningsstolpe med magnetisk bas, bakom Tensabarrier avspärrningsstolpe med standard bas.

Kassettmonterad avspärrningsstolpe med avspärrningsband på flygplats

Bild 1. Tensabarrier avspärrningsstolpe med kassettmonterad bas och skylthållare. Bild 2. Tensabarrier avspärrningsstolpe med kassettmonterad bas och färgkordinerade rullband med skyltar. Bild 3. Här har man punktmarkerat genomgång med ett grönt band med panikutlösning.

Avpärrningsstolpe med tryck på avspärrningsband, Totempelare på flygplats

Bild 1. Tensabarrier avspärrningsstolpe med bandtryck. Bild 2. Tensabarrier avspärrningsstolpe med grindar (kontakta gärna oss gällande dem på info@avsparrat.se) Bild 3. Tensabarrier avspärrningsstolpar med både standard och magnetisk bas. Samt Totempelare (kontakta gärna oss gällande dem på info@avsparrat.se)

Kölabyrint med avspärrningsstolpar på flygplats

Bild 1. Tensabarrier avspärrningsstolpe med Totempelare (kontakta gärna oss gällande dem på info@avsparrat.se) Bild 2 och 3. Tensabarrier avspärrningsstolpe med magnetisk bas, skylthållare samt fixerade räcken i bakgrunden (kontakta gärna oss gällande dem på info@avsparrat.se)

bottom of page