top of page

/ Utomhusavspärrningar

Avspärrningsstolpar och väggkassetter för avspärrnings utomhus

Tuffa avspärrnings produkter för tuffa miljöer


Avspärrningar utomhus. Kvaliteten är skillnaden!


Tensabarrier kassetterna tål över 100 000 in- och utdrag! Kassetterna har patenterat säkerhets bromssystem som bromsar tillbakadragningen av avspärrningsband och bandfästet vid släpp. Kassetterna har även en inkapslad konstant kraftupprullad fjäder med härdad kant som minskar risken för stressfrakturer eller utmattningsfel. Fjädrarna är dessutom anti-korrisionsbehandlade för att tåla tuffa miljöer. Avspärrningsbandet är ca. dubbelt så tjockt som på andra avspärrningsband på marknaden vilket ger en kraftigare och mer hållbar kvalitet.

Att föredra när man väljer avspärrningsprodukter till utomhusmiljöer är plast och rostfritt stål. Godset i våra rostfria avspärrningsprodukter som tål utomhus klimatet håller klass 304

Avspärrningsstolpe vi rekommenderar utomhus (tryck på stolpen och kom till produktsidan)


Avspärrningsstolpar för utomhusbruk

Utility avspärrningsstolpe med avspärrningsband, har en gummierad gjutjärnsbas och uPVC plaststolpe och detta är våra mest sålda industristolpe, den tål tuffa miljöer!


Stowaway avspärrningsstolpe med avspärrningsband är flexibel och lätt att ta med vid tillfälliga avspärrningar, när den inte används, fälls "kryss"basen ihop och är då enkel att ta med och tar väldigt liten plats. Säljs i 1-pack och 4-pack (ingår transport väska).


Vår lätta Outdoor avspärrningsstolpe (1 kg.) med avspärrningsband, är som hörs på namnet, ett bra alternativ för avspärrningsstolpe utomhus. Fyll basen med sand eller vatten för tyngd (med vatten väger den upp till 9 kg.) Avspärrningsstolpen är helt i uPVC och kassetten till avspärrningsbandet har en antikorritionsbehandling så den klarar fukt (det har alla våra Tensabarrier produkter).

Stowaway hopfällbar avspärrningsstolpe för utomhusbruk

Väggkassetter vi rekommenderar utomhus (tryck på väggkassetten och kom till produktsidan)

Väggkassett i rostfritt stål som klarar utomhus miljö

Alla våra väggkassetter i rostfritt stål med avspärrningsband finns i längderna 4,6 m. 7,7 m. och 8,5 m. Väggkassett med 15 olika allternativ för färg på avspärrningsbandet. Kan kompletteras med magnetisk infästning (lätt att flytta runt) eller stolp- eller rackmontering. Samt med annat bandfäste så som, magnetiskt bandfäste, Wire Clip (fäst bandet runt något och haka sedan i det egna avspärrningsbandet) One way loop eller Panikfäste.


Tensacone -för trafikkoner


  • 3,65m fjäderbelastat rullband.

  • Fäste för 3 inkommande band.

  • Orange hus och 15 olika bandfärger.

  • Lätt att använda.

  • Passar ”alla” trafikkoner.

  • Man kan även få sitt avspärrningsband med eget tryck


Tensacone avspärrningsband för trafikkoner

Stowaway ihopfällbar avspärrningsstolpe, Rullband industri.
bottom of page