top of page

/ Avspärrningar på mässor och utställningar

Avspärrningar på mässor och utställningar

Entréer


Väggkassett på utställning med eget bandtryck på avspärrningsbandet

Hantera stora köflöden med tydligt markerade köer med avspärrningsstolpar med avspärrningsband. Vi har ett stort urval med avspärrningsstolpar med olika egenskaper, te.x.


Bandlängder på 2,3 m. och 3,65 m.


Kommunicera med besökarna med information i skylthållare


Magnetisk röd väggkassett med röd vit avspärrningsband magnetiskt bandfäste

Väggkassetter

Vi har ett stort urval av väggkassetter, på bilden ser man en magnetisk väggkassett som enkelt flyttas runt te.x. i kassaområdet efter behov. Vi har ett stort urval av färger, längder och egenskaper (magnetiska, stolpmonterade, rackmonterade och glas monterade) samt

en mängd olika bandfästen (magnetiska, panikutlösning, WireClip eller Oneway loop)

Vi har väggkassetter i längderna:


  • 2,3 m.

  • 3,65 m.

  • 4,6 m.

  • 7,7 m.

  • 8,5 m.

  • 23 m.

Varuskålar till mässor

Placera gärna ut varuskålar vid entréer och utgång för besöksbrickor och återvinning av dessa eller varför inte för merförsäljning vid kassorna.


Varuskål på avspärrningsstolpe med skylt

Avspärrning vid Utrymningsvägar

Var väldigt noga med tydligheten vid behov av att spärra av i närheten av en nödutgång! Markera tydligt med ett avspärrningsband med utrymmningssymboler och gärna med ett panikbandfäste som utlöses vid 30 graders vinkel/tryck. Det kan rädda liv!

ALLA våra avspärrningsprodukter kan fås med NÖDUTGÅNGSTRYCK!


Avspärrningsband med tryck utrymnings text /loggaUtställningshallen

Vid behov att dela av utställningshallen i mindre ytor /sektioner kan man med fördel spärra av delar med avspärrningsstolpar.


Kraftigare avspärrningar med balkar

Vill man ha en kraftigare avspärrning kan man välja en avpärrningsstolpe med balkar.
Mässans logga

Eget bandtryck, välj er egen logga på avspärrningsbanden och det kommer tydligt att synas på besökarnas bilder från mässan!


Eget bandtryck på avpärrningsband till avspärrningsstolpar


Stolpvagnar

Mässor består oftast av väldigt stora ytor som ofta behöver spärras av, alt. leda besökare och då krävs en mängd avspärrningsstolpar. För att enkelt kunna flytta runt /förvara avspärrningsstolparna så rekommenderar vi en stolpvagn för enklare transporter.Stolpvagn till avspärrningsstolpar med avpsärrnignsband

ShortCutQ

Vill man öppna en genväg vid tex nödutgångar eller utgångar, så rekommenderar vi ShortCutQ, den kan utöver utrymningsbudskapet fås med eget tryck.ShortCutQ genomväg i avspärrning på avsprärningsstolpar

bottom of page