Normal leveranstid: 3-5 vardagar för lagervaror. Fraktkostnader, faktureras köparen, vill man använda sitt egna fraktavtal, så meddela oss, så löser vi det. Betalningsvillkor, 30 dagar netto. Faktureras beställaren vid leverans.

Garanti, Avspärrat har 3 års fabriksgaranti. Garantin gäller för fabrikationsfel, inte skador som orsakats av en olyckshändelse eller hanteringsfel eller av förslitning. GDPR, Vi strävar efter att följa dataskyddsförordningen.

Transportskada, dokumenteras och återkopplas till oss inom 5 arbetsdagar. För att reklamation mot transportbolaget ska kunna hanteras korrekt måste du/ni spara emballaget, adresslappen även eventuell pall. Fotografera och dokumentera skadan väl med bilder. Dolda transportskador återkopplas till oss inom 5 arbetsdagar. Vid felleveranser, kontakta oss omgående så ser vi till att korrigera detta samt ser till att du får nya transportsedlar till att returnera varorna omgående, vid retur används produktens originalförpackning i oförstört skick och beställaren står för returkostnad. Förstärk gärna emballaget. Vårt organisationsnummer är 559187-9183. Vi reserverar oss för ev. pris och skrivfel.

Frakt, tillkommer, vi samarbetar med Fraktjakt, du får själv välja det alternativ som passar dig bäst i varukorgen. Fraktjakt erbjuder: DHL, Schenker, SDV, FedEx, Post Nord, UPS, Buss gods och Ntex inrikes. Frakten läggs på fakturan och beräknas av Fraktjakt baserat på beställningens vikt i kilo och volym.

Avspärrningsprodukter avspärrningsstolpar väggkassetter
Avspärrningsprodukter avspärrningsstolpar väggkassetter

Kontakt

Adress:
Tornstigen 5, 132 44 Saltsjö-Boo

Email:
info@avsparrat.se

Organisationsnummer:
559187-9183


Endast betalning mot faktura.

Mottagaren betalar frakten, välj eget konto eller mellan 

de olika alternativen som erbjuds i kassan. 

Avsparrat.se erbjuder avspärrningslösningar i högkvalitet med snabba leveranser. Vi har ett stort sortiment med väggkassetter och Tensabarrier avspärrningsstolpar med avspärrningsband och avspärrningsrep samt massor av tillbehör från Tensator, världsledande inom avspärrningsprodukter.

©2020 Avsparrat.se. All Rights Reserved

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på den här hemsidan.