Om oss

Avsparrat.se, en webbshop som erbjuder ett stor utbud av avspärrningsprodukter och köledningssystem. Vi har ett stort sortiment avspärrningsstolpar och väggkassetter på lager och erbjuder snabba leveranser! En av våra storsäljare, Tensabarrier avspärrningsstolpe är en av världens mest sålda avspärrningsstolpar! Vi väljer att endast arbeta med produkter av hög kvalitet och kända varumärken.

Man kan även få de flesta av våra avspärrningsprodukter i egna färger (beställer man över 30 st. av samma produkt så får du egen färg gratis) eller vill ni ha eget bandtryck på avspärrningsbandet så hjälper vi till med det. Vi kan även anpassa avspärrningsstolpen till era specifikationer, om ni behöver möta upp tex. ett höjdkrav på er avspärrning.

Att arbeta med hållbara avspärrningsprodukter som klarar tuffa miljöer som har ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar är väldigt viktigt för oss. 

Våra Tensabarrier avspärrningsprodukter har ett patenterat bromssystem för att undvika pisksnärts skador. Avspärrningsbandet är det kraftigaste avspärrningsbandet på marknaden, vilket gör bandet mer vridstabilt och det håller formen bättre.

Ägare till denna webbshop är VisualSign Nordic AB org nr. 559187-9183 avsparrat.se är ett registrerat varumärke.

Leverantör av videomaterial och viss del foto i webbshoppen kommer från Sommerbolagen

Avsparrat.se

Telefon: 070 628 04 60

Avspärrningsprodukter avspärrningsband avspärrningsstolpar väggkassetter

Kontakta oss på avsparrat.se

Avspärrningsprodukter avspärrningsstolpar väggkassetter
Avspärrningsprodukter avspärrningsstolpar väggkassetter

Kontakt

Adress:
Tornstigen 5, 132 44 Saltsjö-Boo

Email:
info@avsparrat.se

Organisationsnummer:
559187-9183


Endast betalning mot faktura.

Mottagaren betalar frakten, välj eget konto eller mellan 

de olika alternativen som erbjuds i kassan. 

Avsparrat.se erbjuder avspärrningslösningar i högkvalitet med snabba leveranser. Vi har ett stort sortiment med väggkassetter och Tensabarrier avspärrningsstolpar med avspärrningsband och avspärrningsrep samt massor av tillbehör från Tensator, världsledande inom avspärrningsprodukter.

©2020 Avsparrat.se. All Rights Reserved

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på den här hemsidan.